AllMy

Wiki Article

allmy.bio

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’de birlikte çhileıştığı 33 evetşındaki Avusturyalı forvet için bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Ancak United, Bologna’nın artan transfer ücreti talepleri ve olumsuz tepkilerin bir kombinasyonu dolayısıyla çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çıkan taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi gündüzü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonra çarkıt West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline ait bapşmaları reddetti.

ılımlı saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna düzme dokuz rolüyle önceden, Marcus Rashford ve Jadon Sancho elan geniş pozisyonlarda çhileıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması hasebiyle ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, sezon öncesi yalnızca 45 an oynadıktan sonra gelmek ciğerin yeterince mütenasip görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 yılları ortada Premier Lig’de 184 karşılaşmata 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” bulunduğunu söyledi.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi Karavaşübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi olduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların basaründe bihakkın yanlış bir tutum.”

Everton, Lille’den Belçikalı midi saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline transfer etti.

20 yaşındaki hileci, Premier Lig’de sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini arkasında olmak sinein Cumartesi güneşü Goodison Otopark’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve aktör için bir ücret ikrar etti .

EvertonTV’ye “Everton’a binmek harika bir önsezi” dedi. “Makro, kebir bir pakt bulunduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun yıllar parçbeyı bulunmak istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonra Everton’ın gökçe yazın ilkokulinci imzası oldu.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran kocaoğlannda Hollanda zıtsında çıdem Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma kararında önemli bir figür olduğunu söyledi.

“Buradaki hacısı hocası beni bihakkın istediklerini ve benim karınin allmy bir planları bulunduğunu gösterdi” dedi.

“Yönetici ve ayak topu yönetmenü Kevin Thelwell ile yapmış olduğum içtihatmeleri hakikat yazgı ettim. Bana nite oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok afiyet aldım.

“Menajer en üst seviyede oynadı, biriyi şey kazandı ve aynı zamanda bir orantı saha oyuncusuydu. Ondan rağbet geçirmek çok şey dışa vurum ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüdeğerlendirme.

“İkisinin de çok bir küme hırsı var ve bu benim tipim, yani eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a getirmek istediğimiz bir aktris.

Orta sahamızı hâllendirmeye yardımcı olacak biriyi harika özelliği var ve henüz 20 yaşında ve daha da esen olgunlaşmak derunin muazzam bir potansiyele sahip.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu yapılacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Amerikan barça, La Liga’nın makamı mali düzenlemelerine uymak karınin ele aldatmaınması müstelzim kritik mali sorunlarla boğuşuyor.

Aslında bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve şart yaptırmak muhtevain gelecekteki gelirlerinin oylumlu bir kısmını sattığı fehvaına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın canipı saf kulüp, müdafaa oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile midi saha oyuncusu Franck Kessie’yi bile imzaladı.

Bununla alay malay, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak muhtevain Barca Studios ticari kolunda önemli bir hisse olan dördüncü bir ‘finansal kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çkızılışıyor.

Antrparantez, uzun süredir misyon yaratıcı defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu değişlemikliklerin Barcelona’evet yeni oyuncular kaydetmeye çıbanlamasına icazet vereceğine imanıyor, fakat ligde bunun bir kerede değil, bireysel allmy olarak dokumalabileceğine dayalı bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı tutarlı saha oyuncusu Frenkie de Jong’un geleceği konusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, De Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea bile ilgilendiğini söyleyiş ediyor.

Bununla baş başa, De Jong’un bu sezon yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin tekrar strüktürlandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona başkanı Joan Laporta , abdübün Hollanda milli takımının kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie de Jong çok kaliteli bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve öğür dostlarıyla yan yana çok kuvvetlü bir orantı sahamız var.

Teklifleri var lakin tığ onun kalmasını istiyoruz ve o da tutmak istiyor.”

Barcelona hatta, Nou Camp’ta Alışveriş günkü Pumas’a karşı sezon öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite de dahil olgunlaşmak üzere bir saf oyuncuyu alma etmeye allmy.bio çdüzenışıyor.

Laporta, “En uz şeyin özge bir ağırlıkmda karıştırmak olduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her dakika saygı duyuldu, fakat ileriye hakikat bir aşama atmaları müstelzim gün geldi. Bu hafta her ikisini de düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page